Valrhona Inspiration Strawberry 250 g

Čokoládová bezlaktózová poleva s příchutí mrazem sušených jahod pro intzivní chuť i barvu.Více informací

Dostupnost Odešleme do 3 dní
Můžeme doručit do:
7.3.2025
Možnosti doručení
399 Kč / ks 356,25 Kč bez DPH 159,60 Kč / 100 g
Kód zboží: 006530
Značka: Valrhona
Valrhona Inspiration Strawberry 250 g
valrhona inspiration strawberry 250 g
Loading...
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Popis produktu

Valrhona INSPIRATION Strawberry je inovativní čokoládová poleva (couverture) vyrobená z mrazem sušených jahod a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Poleva je z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí. Tato poleva může být použita jako jakákoliv jiná Valrhona čokoláda, její textura je jemná. Penízky (Feves) jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření. Chybu neuděláte ani s přímou konzumací. 

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Dotazy a komentáře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

valrhona_logo

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.

Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.